Artikelen
Showgirlz Merken
Merk
Zoeken
Winkelwagen
Klant login voor ShowGirlz


Nieuwe klant
Login
Zoeken op ShowGirlz
ShowGirlz Informatie
ShowGirlz Nieuwsbrief
Aanmelden
Showgirlz.nl is gevestigd in Nederland maar levert ook aan klanten in België.
 
BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË
Bestellingen binnen Nederland en België worden door Showgirlz.nl via de pakketservice van PostNL bezorgd.
 
We streven er naar om uw order direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1 werkdag. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Uw bijdrage voor verzending binnen Nederland bedraagt € 6,75 ongeacht gewicht of aantal artikelen. Als u in België woont betaalt u € 7,50 voor de verzending.

GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE € 75,00
Voor bestellingen binnen Nederland boven de € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten. Het kan voordelig zijn om bij uw bestelling daarmee rekening te houden. Bestelt u vanuit België dan vervallen de verzendkosten bij een bestelling boven de € 100,00.
 
BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE
U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van PostNL. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op PostNL.
 
Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@Showgirlz.nl, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij PostNL.
 
VOORRAAD
Wij doen ons uiterste best om onze website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat er onverhoopt een artikel niet meer leverbaar is. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Het kan tevens voorkomen dat artikelen wel leverbaar zijn, maar niet direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Uw bestelling krijgt dan de status van back-order. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over de levertijd.